OGŁOSZENIE O ZAMIARZE ZAWARCIA UMOWY - USŁUGA CATERINGU
OGŁOSZENIE O ZAMIARZE ZAWARCIA UMOWY - USŁUGA CATERINGU
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I.1) NAZWA I ADRES
Nazwa (firma): Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. J.J. Śniadeckich
Adres pocztowy: ul. Kordeckiego 20
Miejscowość: Bydgoszcz
Kod pocztowy: 85-225
Województwo:
Kujawsko-Pomorskie
Tel.: (052) 374 92 97 Faks: (052) 374 92 97
Adres strony internetowej zamawiającego (jeżeli posiada): http://zamowienia.utp.edu.pl/
I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO Uczelnia
publiczna
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringu (54 spotkania x 1 osoba) w ramach projektu „Kujawsko – Pomorskie Szkolenia dla Kujawsko – Pomorskich Przedsiębiorców i ich Pracowników”, nr projektu POKL.08.01.01-04-036/12 realizowanego w ramach Priorytetu VIII Regionalne kadry gospodarki, Działania 8.1 Rozwój pracowników i przedsiębiorstw w regionie, Poddziałania 8.1.1 Wspieranie rozwoju kwalifikacji zawodowych i doradztwo dla przedsiębiorstw Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki.
II.2) Rodzaj zamówienia Zapytanie ofertowe Usługi
II.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia:
Napoje gorące: Kawa 1 os. x 250 ml, herbata 1 porcja x 250 ml, śmietanka do kawy 1 szt./ 10 g, cukier (saszetki)1 szt., cytryna do herbaty 1 szt./ 10 gr, soki owocowe (pomarańczowy, jabłkowy) 250 ml, pączek/drożdżówka 1 x 1 os., owoce (przynajmniej 3 rodzaje np. jabłka, brzoskwinie, mandarynki, winogrono, banan) 300 g x 1 os., ciastka kruche 1 os. x 100g
Ponadto Wykonawca powinien zapewnić:
- niezbędne naczynia jednorazowe w ilości minimum 1 filiżanka do kawy, 1 do herbaty, 1 kubek do soku na osobę oraz dodatkowe naczynia jednorazowe
- osobę/osoby do obsługi gwarantując porządek w miejscu serwowania posiłków oraz uprzątniecie naczyń;
II.4) WSPÓLNY SŁOWNIK ZAMÓWIEŃ (CPV)
Słownik główny Główny przedmiot 55.52.00.00-1.
II.5) Szacunkowa wartość zamówienia 1023,69
zł (bez VAT)
jest mniejsza niż kwoty określone w przepisach wydanych na podstawie
art. 11 ust. 8 ustawy
SEKCJA III: PROCEDURA
Tryb udzielenia zamówienia art. 4 pkt 8 ustawy PZP
1. Podstawa prawna
Zapytanie ofertowe - na podstawie art. 4 pkt 8 w związku
z art. 6a ustawy z dnia 29 stycznia
2004 r. – Prawo zamówień publicznych.
2. Uzasadnienie wyboru trybu
W przypadkach zamówień udzielanych
w częściach , do udzielenia zamówienia
na daną część zamawiający może stosować
przepisy właściwe dla wartości
tej części zamówienia, jeżeli jej
wartość jest mniejsza niż wyrażona
w złotych równowartość kwoty 80 000 euro dla dostaw lub usług, pod
warunkiem ze łączna wartość tych części wynosi nie więcej niż 20% wartości
zamówienia
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić,
dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
Wartość zamówienia nie przekracza wartości
20% wartości zamówienia. Zamawiający w sposób zgodny
z zasadami celowości i oszczędności skierował zapytanie
ofertowe do 3 potencjalnych wykonawców oferujących przedmiotowe usługi.
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU ZAMAWIAJĄCY ZAMIERZA UDZIELIĆ ZAMÓWIENIA
Nazwa (firma): Organza
Kompleksowa Organizacja Wesel, Imprez Integracyjnych i Okolicznościowych
Agnieszka Michalska
Adres pocztowy: ul. Grabowa 3/72
Miejscowość: Bydgoszcz, Kod pocztowy: 85-601 Bydgoszcz
Województwo: Kujawsko - Pomorskie
Zamieszczono w dniu 29.08.2013r.